Welkom bij Therminon
De nummer 1 leverancier van vloerverwarming

Wij zijn Therminon, een leidinggevende partner in de ontwikkeling en fabricage van systemen en regelunits voor vloerverwarming en -koeling. Ons doel is om met hoogstaande en innovatieve producten maximale tevredenheid te garanderen. Benieuwd naar hoe wij ook u kunnen ontzorgen?

Verwarmen

Comfortabel verwarmen gebeurt dankzij vloerverwarming. Met minimale energie maximaal comfort bereiken. Voor een complete en technisch hoogwaardige vloerverwarmingsinstallatie is Therminon de juiste partij.

Koelen

Met een vloer kan niet alleen verwarmd maar ook gekoeld worden. Door gekoeld water door de leidingen te laten stromen wordt de binnentemperatuur verlaagd zonder alle nadelen van een airco installatie.

Plafondsystemen

De leidingen kunnen ook in het plafond worden toegepast. Koude lucht zakt en door gekoeld water te laten circuleren zorgt dit voor een stabiel binnenklimaat in alle seizoenen van het jaar.

Zoneregeling

Dankzij toepassing van een zoneregeling regelt u de gewenste temperatuur onafhankelijk in ieder vertrek. Ruimtes worden niet meer onnodig verwarmd of gekoeld waardoor er eenvoudig energie wordt bespaard. Daarbij is een onafhankelijke regeling ook extra comfortabel.

Duurzaamheid

Wie kiest voor duurzaam kiest voor vloerverwarming. Ook bij Therminon staat duurzaamheid voorop. Wij kiezen daarom voor kunststof oplossingen en gaan slim om met ons restmateriaal om het milieu zoveel mogelijk te ontzien.

Ontwikkeling van hoogwaardige en duurzame oplossingen

//

Spuitgieten van verdelers

Dezelfde kwaliteit als metaal

LEARN MORE
//

Ontwikkeling van isolatie

Leg vloerverwarming binnen enkele uren

LEARN MORE
//

Beste materialen

Wij werken constant aan verbetering

LEARN MORE
 • NIEUWS

  Meer nieuws 
 • De nieuwe generatie AFC composite verdelers

  Therminon introduceert de nieuwe technische standaard, op het gebied van composite vloerverwarmingssystemen: De composite + AFC verdelers. Onze bekende hoogwaardige composite verdeler voorzien

  LEES MEER   >
 • Welkom op onze nieuwe website!

  Welkom! Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Met deze website kunnen wij u nog beter voorzien van al onze beschikbare technische informatie. Daarnaast staat bijna de gehele

  LEES MEER   >
 • Nieuw: Therminon zoneventiel 24V

  Het leverprogramma is uitgebreid met een nieuw product. Het zoneventiel voorzien van kogelafsluiter en motor is bij uitstek geschikt voor stadsverwarming installaties. Het ventiel is indien

  LEES MEER   >
 • Nieuw: AKKORD tacker-systeem

  Nu exclusief verkrijgbaar bij Therminon: Het AKKORD tacker-systeem. Het AKKORD systeem is de nieuwste en meest innovatieve ontwikkeling op het gebied van tacker­oplossingen. Het AKKORD systeem

  LEES MEER   >
 • Therminon BIM Ready

  Technieken ontwikkelen zich tegenwoordig in hoog tempo. De digitale revolutie heeft onze wereld kleiner gemaakt en vakgebieden zijn dicht naar elkaar toegegroeid. Installatietechnische bedrijven

  LEES MEER   >
 • Nieuw: Renovatiesysteem met zelfklevende noppenplaat

  De ideale oplossing met een zeer lage opbouwhoogte De zelfklevende noppenplaat is een ideale oplossing voor renovatiesystemen waarbij slechts een beperkte opbouwhoogte beschikbaar is, denk

  LEES MEER   >

Wij zijn uw wereldwijde partner

Niet alleen de nummer 1 in Nederland, maar ook daarbuiten sterk vertegenwoordigd.
Therminon is een internationaal georiënteerde partner voor haar klanten.

Wij zijn bekend met markten binnen en buiten Europa. Iedere markt is uniek en gekenmerkt door een eigen werkwijze.
Dit is voor Therminon geen enkel probleem. De flexibiliteit van Therminon maakt het mogelijk om een maatwerkoplossing te bieden voor iedere situatie in elk land. Hierdoor werken reeds diverse partijen binnen en buiten Europa naar volle tevredenheid met de producten van Therminon.

Onze sterke voorraadpositie en goede afspraken omtrent transport maken het mogelijk om partners in binnen- en buitenland te voorzien van materialen met zeer korte levertijden.

Wij vertellen u graag meer over onze internationale ambities.

Wij staan voor

Kwaliteit

Therminon staat voor kwaliteit. Want kwaliteit wint het altijd. Daarom werken wij enkel met A-merk leveranciers en zijn vrijwel al onze producten voorzien van kwaliteitskeurmerken.

Service

Niet alleen in het voortraject maar ook na de verkoop staan we u graag te woord. We denken mee in de wens van onze klant en gaan oplossingsgericht te werk. Onze medewerkers staan u bij met raad en daad.

Leverbetrouwbaarheid

Vandaag besteld is gisteren geleverd. We staan in voor een ruime voorraad zodat wij onze klanten op ieder moment kunnen helpen op een zeer korte termijn.

Innovatie

Bij Therminon zijn wij continu bezig met innovatie. We ontwikkelen nieuwe oplossingen en verbeteren onze bestaande producten.
De trendsetters in verwarming & koeling.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp dat zowel maatschappelijk als economisch relevant is. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, we leveren diverse systemen die naadloos aansluiten op nieuwe en duurzame energieoplossingen.

Ontzorgen

We denken graag mee en bieden een systeemoplossing. Hiermee ontzorgen wij onze klanten. Van een complete prefab installatie in een woningbouw project tot een OEM oplossing in uw huisstijl. In overleg met onze klant is elke uitdaging bespreekbaar.